Het liedjesboek van Jules (+ cd)

Zing je mee met Jules? De vrolijkste liedjes van Jules gebundeld in een boek met cd. Plezier verzekerd in de wagen, aan tafel of in de tuin. Beleef samen met je peuter of kleuter de leukste dansmomenten, of wens je kapoen een zalige nacht met een aanstekelijk slaapliedje.

Het Liedjesboek van Jules is een hebbeding voor alle ouders met peuters of kleuters. Je zoon of dochter kent Jules wellicht van op school. Daar is hij de centrale figuur in de taalontwikkelingsmethode Dag Jules!. Naast verhalen en activiteiten beschikt de leerkracht ook over een aantal cd's met liedjes van Jules.

Met Het Liedjesboek van Jules kunnen jullie nu samen deze liedjes beluisteren en natuurlijk meezingen of dansen. Speelt er thuis iemand piano of gitaar? Nog beter, want van alle liedjes zijn de partituren en gitaarakkoorden in dit boek opgenomen. Je zult bovendien vlug merken dat je peuter sommige liedjes snel herkent. Maar ook je kleuter zal het fijn vinden om de eerder geleerde liedjes nog eens terug te horen. Jules was trouwens zijn of haar favoriete klaspop en bondgenootje.

Isbn: 9789055354696
Prijs: € 20.35

Auteur: Berebrouckx, Annemie

Het liedjesboek van Jules (+ cd)